Teruggavebeleid

Ons beleid geldt voor 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken na uw aankoop kunnen we u helaas geen vergoeding meer bieden.

Om in aanmerking te komen voor een retour moet het product ongebruikt en in de zelfde conditie als ontvangen zijn. De originele verpakking moet ook aanwezig zijn.

Verschillende type goederen kunnen niet geretourneerd worden. Beperkt houdbare of nuttigbare goederen, bloemen, kranten of magazines kunnen niet geretourneerd worden. We nemen ook geen medische- of toiletartikelen, gevaarlijke materialen of brandbare materialen terug.

Andere goederen die niet geretourneerd kunnen worden:
Cadeaukaarten
Downloadbare producten
Gezondheids- en verzorgingsproducten

Om een product retour te nemen hebben we de bon nodig die per mail naar u is gestuurd tijdens de aankoop.

Stuur uw product niet terug naar de afzender!

Er zijn bepaalde situaties waar er slechts een gedeeltelijke terugbetaling gedaan kan worden (indien van toepassing)
Producten met gebruikerssporen
Geopende producten
Producten die niet in de originele staat zijn, beschadigd zijn of onderdelen missen
Producten die meer dan 30 dagen na ontvangst geretourneerd zijn

Terugbetalingen (indien van toepassing)
Wanneer een terugzending ontvangen en geïnspecteerd is, zullen we u een mail sturen om u erop te wijzen dat de retourzending ontvangen is. Ook sturen we een mail om te laten weten of we de terugbetaling goedkeuren of weigeren.
Als de terugbetaling geaccepteerd is, zal het proces in werking gaan. Het krediet zal automatisch naar de afkomstige rekening teruggeboekt worden.

Late of missende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen verzoeken wij u uw bank account nogmaals te checken.
Vervolgens kunt u uw credit card bedrijf en bank bellen, het kan namelijk even duren voordat zij de verandering laten zien.
Als u dit alles gedaan heeft en er nog steeds geen spoor is van een terugbetaling, neem dan contact op via info@dexst.nl

Korting items (indien van toepassing)
Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen terugbetaald worden, helaas kunnen artikelen met korting niet terugbetaald worden.

Uitwisselingen (indien van toepassing)
We vervangen artikelen alleen als ze kapot of beschadigd zijn. Als u een artikel moet ruilen voor hetzelfde artikel, neem dan contact op met info@dexst.nl en wacht op de instructies.

Gifts
Als het artikel is gemarkeerd als gift of cadeau, en u in aanmerking komt voor een teruggave, zal de waarde van het product in de vorm van een cadeaukaart teruggegeven worden.
Als het item niet als gift of cadeau gemarkeerd is, maar wel als cadeau gegeven is, en u komt in aanmerking voor een teruggave, dan zal deze aan de oorspronkelijke ontvanger van het product gegeven worden.

Grote bestellingen of bestellingen van een hoge waarde
Als uw bestelling een hoge waarde heeft, is het mogelijk dat wij deze niet terug kunnen nemen. Wij zullen echter hoe dan ook ons best doen om uw problemen op te lossen en u alsnog tevreden te stellen.
Als uw bestelling een groot aantal bevat, is het mogelijk dat wij deze niet terug kunnen nemen. Wij zullen echter hoe dan ook ons best doen om uw problemen op te lossen en u alsnog tevreden te stellen.

 

Verzending
Om uw product te retourneren neemt u contact op met info@dexst.nl voor de verzend instructies.
U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten en het retourneren van het product. Verzendkosten komen niet in aanmerking voor een teruggave, deze zullen dan ook in mindering worden gebracht wanneer er sprake is van een teruggave.
Afhankelijk van uw adres kan de tijd totdat u uw (vervangende) product in ontvangst kunt nemen variëren.
Als het product dat u retourneert een hoge waarde heeft is het slim om een traceerbare- en verzekerde verzendservice te gebruiken. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat we het geretourneerde product ontvangen.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om dit teruggavebeleid ten alle tijde te wijzigen, dus lees het alstublieft regelmatig door. Wijzigingen en verduidelijkingen worden van kracht zodra ze op de website zijn geplaatst. Als wij zit beleid materieel veranderen, zullen wij u hiervan op de hoogte stelen dat het is bijgewerkt.